create free website


Et Multikomfort-hus i PLUSS 

Nå kan endelig håndverkerne oppleve Multikomfort-standarden i praksis. På Ringdalskogen ved Larvik har Optimera og Brødrene Dahl bygget huset som demonstrerer alle mulighetene innenfor Multikomfort. Og ved Kompetansesenteret, som også ligger på Ringdalskogen, kan løsningene læres i detalj.

Mobirise

Ny Varmefaktor partner - KAMSTRUP

Kamstrup er blant verdens førende leverandører av intelligente løsninger til optimering av vann- og energiforbruk. Vi er 100 % danskeid og 1/4 av våre medarbeidere arbeider med innovasjon. Våre løsninger anvendes verden over av forsyningsselskaper, eiendomsutviklere og byggherrer m.fl. til pålitelig og omkostningseffektiv måling. Ved å forutse våre kunders utfordringer, gir vi dem muligheter for å drive en bedre forretning. Vi inspirerer til mer intelligente og ansvarlige løsninger i bygningene, de administrerer eller eier.
Våre løsninger spenner fra forbruksmålere, fjernavlesningssystemer, analyse, hosting, systemdrift og service. Alle produkter produseres i Danmark med de høyeste sertifiseringer innenfor miljø og kvalitet. Vi er representert i mer enn 80 land gjennom lokale kontorer eller distributører.

Som leverandør til Brødrene Dahl tilbyr vi en meget stor bredde av produkter innen varme og kjølemålere, samt intelligente vannmålere med innsamlingssystem få andre kan tilby.

Mobirise

Glava

GLAVA® er et norsk selskap med strategi og drift tilpasset norske forhold. Dette er forhold vi har jobbet i hver eneste dag siden 1935. Vi har tekniske konsulenter og representanter i hele landet.

GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer.

GLAVA® Isolasjon er spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. Våre produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best. 


Les mer her

Mobirise

CTC

CTC er en bedrift med lang historie. I over 90 år har vi solgt produkter innen varmtvann og varme, og det er vi stolte av.
Vi har hele tiden utviklet nye produkter og har gjennom årenes løp gått fra solide fyrkjeler til supermoderne varmepumper, og høyeffektive varmtvannsberedere.
CTC har hele tiden miljøet i fokus, noe som gjenspeiler seg i vår visjon:
”CTC Ferrofils vision is to be market leader for the total field of heating and hot water products for renewable energy”.

Les mer her

Mobirise

Danfoss

Danfoss er en global produsent av komponenter og løsninger innen kjøle- og varmeteknikk. I 2008 hadde selskapet 31 717 ansatte og hovedkontoret ligger i Nordborg i Danmark. Selskapet er familieeid og ble etablert i 1933 av Mads Clausen.
Les mer her

Mobirise

Vaillant

Vaillant Group Norge AS ble grunnlagt i 2008 og har siden sommeren 2011 hatt sitt norske hovedkontor i Vestby. Som et av de markeds- og teknologiledende selskapene internasjonalt på området varme-, klima- og ventilasjonsteknologi, utvikler og produserer Vaillant Group skreddersydde produkter, systemer og tjenester for boligkomfort.  Selskapet selger sine produkter over hele verden. Blant produktene finner du alt fra effektive varmeapparater basert på tradisjonelle energibærere, til systemløsninger for utnyttelse av regenerativ energi. 


Les mer her

Mobirise

IMI

IMI er industriledende leverandør av en serie med produkter og tjenester som gir deg mulighet til å ta kontroll, øke effektivitetsnivået og redusere både innledende og driftsmessige kostnader ved hjelp av innovative og driftssikre HVAC-løsninger. 

Anerkjente  merker og et enestående omdømme.  
IMI står aldri stille og fokuserer hele tiden på utvikling av innovative teknologier som er enkle å installere, vedlikeholdsvennlige og kostnadseffektive. Les mer her

Mobirise

Uponor

Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i nesten hundre år. Uponor er en ledende global leverandør av tappevannsystemer og løsninger, energieffektive varmesystemer og kjøling samt pålitelig infrastruktur. Selskapet er aktivt i en rekke markeder i byggebransjen, fra bygging av bolig og kontor til industri og ingeniøringeniør. Uponors produkter og tjenester selges til kunder i over 100 land. De tilveiekommer tappevann og energieffektiv varme og kjøling. Selskapet har fokusert på bærekraft og har som mål å gjøre folks liv bedre og mer komfortabelt.

Les mer her

Mobirise

Roth

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries Gmbh, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet.

Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.
Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes.

Les mer her

Mobirise

Lyngson

En ledende aktør i det Norske markedet innen radiatorer, konvektorer og varmetak for vannbåren varme.

I tillegg til selv å utlvikle og produsere et stadig voksende sortiment av panelradiatorer, takpaneler, ribberør og listradiatorer på våre fabrikker i Latvia og Sverige, er Lyngson eneleverandør for flere ledende europeiske produsenter av konvektorer og designradiatorer.

Vi har også bred erfaring innen utvikling og produksjon av skreddersydde, prosjekttilpassede radiatorer og konvektorer


Les mer her

Mobirise

Purmo

LVI, Lidköpings Värmeindustri, har vokst jevnt som varemerke siden starten i Sverige i 1922. Vår første fabrikk i Lidköping som produserte radiatorer for vannbåren varme, utvidet i 1970 til å produsere oljefylte elradiatorer. Rundt denne tiden ble de første Yali-produktene utformet. Ved å bruke de mest holdbare materialer som er å få tak i, setter Yalis tidløse utforming standarden for hele industrien når det gjelder kvalitet, design og ytelse. I 1987 ble håndkletørkere og elektroniske termostater lagt til porteføljen, og etter som teknologien utviklet seg, ble også Yali-sortimentet utviklet samt at vegetabilsk olje ble introdusert som et nytt varmeoverførende medium.


Les mer her

Mobirise

Wilo

WILO SE er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. Området omfatter også OEM-løsning og brannslukningsprodukter og et bredt spekter av applikasjonsløsninger i infrastruktur og kommunal sektor.

Med sikte på fremtiden er selskapet sterkt engasjert i forskning og utvikling. Selskapet, med base i Dortmund, utvikler seg stadig mer fra komponentleverandør til systemleverandør. Wilo er et internasjonalt synonym for høyteknologi i pumpsektoren. 


Les mer her

Mobirise

Grundfos

Grundfos leverer pumper som sørger for drift av gulvvarmesystemer.

Som en av verdens ledende pumper og trendsettere innen vannteknologi, er målet til Grundfos at de skal bidra med banebrytende løsninger.

Grundfos sikrer rent drikkevann i både den minste landsbyen og den høyeste skyskraperen, behandler og flyter kloakk, og sørger for varme og komfort for innbyggerne over hele verden. Grundfos er stolte over å levere uovertruffen kvalitet hver dag og skape verdier gjennom lokalt entreprenørskap og nært samarbeid med kunder, leverandører og andre.


Les mer her

Mobirise

OSO

OSO er klar markedsleder gjennom de siste 85 år takket være kontinuerlig innovasjon og trofast tillit fra VVS bransjen. Våre produkter leverer RENT VELVÆRE og varmtvann til ca. 2/3 av alle husstander i landet, med enestående livsløpsøkonomi.

OSO samarbeider tett med alle de ledende aktørene innen distribusjon, installasjon og service i VVS bransjen. Våre produkter benyttes frittstående eller som del av komplette varmesystemer i kombinasjon med luft-vann og væske-vann varmepumper, solfangere, fjernvarme, gasskjeler eller el-kjeler. Vi anbefaler alltid at en fagmann installerer våre produkter, for å sikre et godt sluttresultat som gir rent velvære i mange tiår.

Les mer her

Hovedkontor:
PB 6146 Etterstad, 0602 Oslo

Besøksadresse:
Brynsengveien 5, 0667 Oslo | Vis på kart
Tlf sentralbord: 22 72 55 00 |
E-post: post@dahl.no
E-post: varmefaktor@dahl.no  

                   

Links

www.dahl.no